Nýtt make-up merkið

Mii Cosmetics eitur nýggja merkið, ið vit hava fingið. Enska merkið “Mii Cosmetics” er ein ensk mineral make-up seria, ið kann bóða alt frá tí nátúrliga lookinum og til tað meir dekkandi looki. 
Penslar, primarar til bæði andlit, eygu og varrar. BB kremir til bæði eygu og andlit, við spf 45. Flótandi foundation, kinnarreytt og í krem, leysum og pressaðum formi, bronzarar í flótandi, leysum og pressaðum formi. Contour produktir, skuggar í leysum, pressaðum og stift formi, varrastiftir, lipgoss, og sjálvandi eisini mineral putur við spf 25, ið innihalda ædelsteinar, sum geva eina sunna og lekkra glóð til øll húðasløg.
Mii inniheldur nógv nátúrlig evnir, so sum valnødduolju, kamille, orkide ekstrakt, stamcellur frá hindberum, granateplir, jojoba osfr. tí at tey ynskja at bjóða make-up við húðrøktandi eginleikum.